10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni kapsamında gerçekleştirilen Konferans öğrenci ve idari kadronun katılımıyla gerçekleşti

10.11.2017

Atatürk’ün aramızdan ayrılmasının 79. senesinde düzenlenen anma töreni, programına saat 09.05 te saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı.

İstinye Üniversitesi Akademik ve idari kadrosunun yanı sıra öğrencilerin de hazır bulunduğu tören İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu’nun açılış konuşması ile başladı. Atatürk’ü Anma Konferansı kapsamında İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi ve eski Büyükelçi Murat BİLHAN “Atatürk’ün Diplomasi Anlayışı” ve devamında İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Hakkı CAŞIN “Asker ve Devlet Adamı Olarak Atatürk” konulu konuşmalarını gerçekleştirdi.