İstinye Üniversitesi’nin OK-Tamam Group ile Uluslararası Temsilcilik Görüşmesi

24.01.2017

Eğitim alanında çeşitli temaslar kurmak için İstinye Üniversitesi’ne (İSÜ) gelen Ok Tamam Group, Rektör Prof. Dr. Melih Bulu’yu makamında ziyaret etti. 1992 yılında Kuveytte kurulan Ok Tamam Grup Kuveyt, Mısır, Türkiye, Suudi Arabistan, Hindistan ve diğer körfez ülkelerinde bulunan ofisleri ile Türkiye, Mısır, Dubai, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Kanada, ABD ve Singapur'un önde gelen üniversitelerinin temsilciliğini yapmaktadır.

Ok Tamam Group CEO’su Jamal Al Khayat, İş Geliştirme Müdürü Ahmed Darwish ve Pazarlama Müdürü Serpil Kuşcu İstinye Üniversitesi Rektörü Bulu’yu ziyaret etti. Jamal Al Khayat İSÜ’yü yerinde incelemek ve eğitim alanında temaslar kurmak adına ziyarette bulunduklarını ifade ettiler. Ziyaret süresince Rektör Prof. Dr. Melih Bulu İSÜ hakkında geniş bilgiler verdi. Ziyaret sonunda İstinye Üniversitesi ile Ok-Tamam Group arasında temsilcilik sözleşmesi imzalandı.

OK-Tamam Group