REKTÖRLÜK

Türk Hepatit Pankreato Bilir Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Toplantısı İstinye Üniversitesi Hastanesinde Yapıldı.

Türk Hepatit Pankreato Bilir Cerrahi Derneği olağan yönetim kurulu toplantısı İstinye Üniversitesi Hastanesinde yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr.Melih Bulu'nun açılışını yaptığı toplantıya Prof. Dr. Yaman Tekant (İstanbul Tıp Fakültesi) (Başkan), Prof. Dr. Sadık Kılıçturgay (Uludağ Tıp Fakültesi) (Başkan Yard.), Pror. Dr. Tarkan Ünek (Dokuz Eylül Üniversitesi, Tıp Fakültesi), Prof. Dr. Bülent Aydınlı (Akdeniz Ü. Tıp Fakültesi), Prof. Dr. Mert Erkan (Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi), Prof. Dr. Ahmet Balık (Gaziantep Ü. Tıp Fakültesi) (2017 Ulusal Kongremizin de Başkanı) ve Prof. Dr. Metin Kapan ( Genel Sekreter ) katıldı.