Winston Salem State Üniversitesi İle Fizyoterapi Eğitimi Konusunda İş Birliği Anlaşması İmzaladık

27.06.2018

İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU ve Winston Salem State Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Hamdy RAWDAN tarafından 22 Haziran 2018 tarihinde imzalanan anlaşmayla, İstinye Üniversitesi ile Winston Salem State Üniversitesi fizyoterapi eğitimi konusunda iş birliği yapacak.

Yapılacak iş birliği anlaşması kapsamında İstinye Üniversitesi’ne konuk olan Prof. Hamdy RAWDAN, Üniversitenin AR-GE merkezleri ve fizyoterapi uygulama sınıfları hakkında bilgi aldı. İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından düzenlenen Spine Management adlı seminere katılan Prof. Hamdy RAWDAN, Manuel Terapi konulu bir sunum gerçekleştirdi.